Torje, acasă de Crăciun. 2013 pentru el? Un an cu ghinion din toate punctele de vedere

Data publicării:
torje prima

Primul lucru pe care îl face este să se bucure de sărbători alături de familie. Nu se va abţine de la toate bunătăţile de pe masa de Crăciun pentru că ştie că îl aşteaptă multă muncă la întoarcerea în Spania: „M-am bucurat de sărbători mereu pentru că încă sunt un copil şi cred că şi oamenilor mai mari le place să se înfrupte din toate bunătăţurile de Crăciun. În 29 plec, am antrenament, 29, 30, 31, întâi, în fiecare zi, deja în 5 avem prima etapă".

De munca sa din acest an nu este deloc mulţumit, dar ştie că are multe de învăţat pentru a reuşi să progreseze şi să revină la forma care l-a consacrat.

Anul cel mai greu din cariera mea de până acum, 2013 a fost cu ghinion din toate punctele de vedere. Un an în care am jucat foarte puţin, un an în care am ratat calificarea la Mondiale, un an în care n-am făcut prea multe performanţe cu echipa de club, un an pe care aş vrea să-l uit cât de repede, un an din care am de învăţat foarte multe lucruri, pentru că în viaţa mai sunt şi momente din acestea grele", ne spune Gabriel Torje.

Gabriel Torje se întoarce la echipa de club în 29 decembrie, când reia antrenamentele. În 5 ianuarie, Espanyol Barcelova va juca primul meci din nou an în deplasarea de la Osasuna.

reporter: V.Ungar/ M.Hojda
operator: Dan Şoşdean
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri