Timișoara: de joi, transport în comun gratuit... cu adeverință de venit. Iată cum ar putea fi aplicată hotărârea Consiliului Local

Data publicării:
bilete RATT

Regia timișoreană de Transport anunță că timișorenii - este vorba despre persoanele cu domiciliul stabil sau reşedinţă în Municipiul Timişoara - care au venit lunar sub 2.000 de lei pot să-şi ridice de la orice chioşc RATT cardul de transport pe baza buletinului în original şi al adeverinţei de venit de la locul de muncă.

Cei care au deja un card RATT trebuie să-l încarce cu titlul de abonament gratuit tot la chioşcurile RATT pe baza buletinului şi a adeverinţei de venit. Beneficiarii de gratuităţi vor semna la chioşcurile RATT o declaraţie pe propria răspundere în acest sens.

Chioşcurile RATT unde se eliberează abonamentele gratuite sunt următoarele: Piaţa 700, Intrarea Doinei nr. 2, buclă Torontal, Lipovei, Piaţa Traian, Modern, AEM, Dâmboviţa, Pod Calea Şagului, Piaţa Bălcescu, Gara de Nord, Bulevardul Sudului, Traian Grozăvescu, Strada Cluj.

Toţi beneficiarii de gratuităţi au obligativitatea să valideze cardul la urcarea în mijloacelele de transport în comun ale RATT.

Abonamentele gratuite se vor elibera începând cu 12 decembrie 2013 şi vor fi valabile până în 15 ianuarie 2014. Fără cardul de transport RATT activat, gratuitatea nu se aplică. Celelalte categorii de gratuităţi rămân neschimbate.

Pe de altă parte, primarul Nicolae Robu nu renunță nici la ideea referendumului privind transportul gratuit, pe mijloacele RATT, pentru toată lumea. 

Redactor: Sorina Covlea
Editor web: Călin Țenche 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri