O veste bună pentru șoferii din Timișoara: se poate circula, din nou, în zona Michelangelo!

Data publicării:
redeschidere circulatie Michelangelo 3

La prima oră a dimineții, în zonă se făceau ultimele pregătiri pentru reluarea circulației. În timp ce unii curățau drumul, alții continuau să lucreze la pasaj. Noile rute de trecere a șantierului i-ar putea induce în eroare pe unii șoferi, care s-ar fi așteptat să treacă peste șantier și nu pe lângă. Şoferii care vin dinspre Banca Naţională vor putea să traverseze podul Michelangelo, însă vor fi nevoiţi să facă un mic ocol ca în cele din urmă să iasă pe strada Cluj.

redeschidere circulatie Michelangelo 1
redeschidere circulatie Michelangelo 1


Odată cu redeschiderea, strada Cluj se transformă în stradă cu sens unic. Accesul va fi permis şi dinspre Complexul Studenţesc, şoferii având la dispoziţie o singură bandă pentru a ajunge peste podul Michelangelo în centrul Timişoarei.

Singurele lucruri care ar putea îngreuna circulația sunt utilajele folosite la construcție, asta pentru că muncitorii vor continua să vină la lucru.

 

”Lucrăm la pasajul subteran. În continuare o să ne vină nişte grinzi să le montăm, mâine o să ne vină armătura pentru placa de suprabetonare, o să montăm armătura, dacă ne permite timpul o să turnăm şi placa de suprabetonare”, ne precizează Marius Scorobete, șeful șantierului.

UPDATE. În jurul amiezii s-a deschis traficul în zona Michelangelo 

Primul șofer care a trecut peste podul Michelangelo a fost primarul Nicolae Robu, care a dat o tură, să vadă cum a fost amenajată intersecția, cum se prezintă asfaltul. 

reporter: Gerhald Ernst
operator: George Ștefăniță
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri