Alegeri locale 2020. Două femei s-au luat la bătaie în faţa unei secţii de votare din Caraş-Severin. VIDEO

Data publicării:
Două femei s-au luat la bătaie în fața unei secții de votare
Două femei s-au luat la bătaie în fața unei secții de votare FOTO

Două femei au provocat un scandal incredibil în fața unei secții de votare din județul Caraș-Severin și chiar s-au luat la bătaie, după mai multe schimburi acide de replici.

Incidentul s-a petrecut în cursul amiezii, în fața unei secții de votare din comuna Zorlenţul Mare și a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru stingerea conflictului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Scandalul a pornit după ce una din femei a acuzat-o pe alta că aduce la vot alegători cu viză de flotant, așa cum se aude și în filmarea făcută publică de presa locală. Femeia acuzată s-a supărat foarte tare pentru că era filmată și le-a cerut polițiștilor să intervină, însă aceştia i-au explicat că nu s-a comis nicio ilegalitate, pentru că era filmată în spaţiul public.

Acela a fost momentul în care femeia s-a repezit la cea care o filma și a îmbrâncit-o. Scandalul a fost stins numai după intervenția jandarmilor.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri