Alin Tișe candidează pentru un nou mandat la Consiliul Județean Cluj

Data publicării:
președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe
Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe. Sursa foto: Inquam Photos / Dan Porcutan

Actualul președinte al CJ Cluj, Alin Tișe, și-a depus candidatura pentru un nou mandat. „Mandatul pentru care candidez are ca finalitate transformarea până la capăt a județului Cluj într-unul modern și dezvoltat la cele mai înalte standarde europene”, a declarat Tișe.

”Echipa de consilieri județeni care îmi va fi alături în acest mandat este o echipă tânără, dinamică, dornică să fie parte a succesului numit JudețulCluj. Candidatura depusă astăzi nu este despre persoana mea ci este despre viitorul întregului județ, iar campania electorală care va începe nu este despre un politician sau un partid; este despre aspirații, despre realizări pe care ni le dorim cu toții, este despre o viață mult mai bună, este despre ce promitem și ce lăsăm copiilor noștri, este despre viitorul nostru, al tuturor”, a spus Tișe. 

Acesta se laudă cu Centrul de Management Integrat al Deșeurilor și cu peste 700 de kilometri de drumuri județene modernizate în timpul mandatului său. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri