Dan Barna, reacție la scandalul uriaș privind alegerile din Sectorul 1: Un circ ridicol al PSD

Data actualizării: Data publicării:
Dan Barna, despre scandalul de la alegerile locale in sectorul 1
Dan Barna a declarat la Digi24 că reacția social-democraților este doar un circ făcut în contextul în care au constatat că au pierdut Capitala

Copreședintele USR-PLUS, Dan Barna, a declarat la Digi24 că PSD prezintă imagini cu activități normale drept ceva dubios și că reacția social-democraților este doar un circ făcut în contextul în care au constatat că au pierdut Capitala.

"Lucrurile sunt limpezi. Clotilde a câștigat, datele sunt cele care se regăsesc și în sistemul electronic. Lucrurile sunt clare. Au pierdut Capitala. Bucureștenii le-au transmis clar și vedem un circ ridicol care s-a declanșat în ultimele zile de când s-au constatat încercările de fraudare.

Ultima secvență cu filmulețul de aseară (miercuri seară - n.r.) este complet ridicolă. Au intrat acolo oameni din comisia electorală, reprezentanți ai tuturor partidelor, colegi observatori care nu au atins nimic.

Buletinele au fost duse - de aia camerele sunt lipite - au fost duse în biroul secției. Sunt imagini banale, activitatea firească e prezentată ca o mare descoperire suspectă. Este o disperare teribilă a lui Tudorache și PSD", a declarat Dan Barna la Digi24.

Scandalul privind alegerile locale din Sectorul 1 ia amploare. PSD cere anularea alegerilor de duminică și folosește drept argument imagini în care susține că ar apărea membri USR-PLUS, care ar fura voturi. Pe de cealaltă parte, Clotilde Armand, noul primar ales al Sectorului 1, spune că nu a existat nicio fraudă și că în imaginile prezentate apare și președintele Biroului Electoral Sector 1, procurorul Sprâncu Nicolae. Poliția face cercetări în acest caz. Jandarmeria transmite că încăperea cu sacii de vot a fost desigilată la cererea președintelui BES S1. Sediul BES Sector 1 a fost păzit în cursul nopții de mașini ale Poliției.

 

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri