Dan Cristian Popescu, candidat PSD aflat pe locul doi la alegerile pentru Sectorul 2, cere renumărarea voturilor

Data actualizării: Data publicării:
dan cristian popescu
Conferință de presă susținută de Dan Cristian Popescu, candidat la Primăria Sectorului 2. Inquam Photos / Ilona Andrei

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD pentru Primăria Sectorului 2, cere renumărarea voturilor, acesta constatând “o serie de neconcordanțe grave, care sunt de natură a influența rezultatul alegerilor la nivel de sector”.

“Urmare a efectuării numărătorii paralele a proceselor verbale aduse de către delegații partidului nostru, din secțiile de vot și a comparării acestor rezultate cu rezultatele oficiale publicate pe site-ul www.roaep.ro, am constatat o serie de neconcordanțe grave, care sunt de natură a influența rezultatul alegerilor la nivel de sector, în sensul de a fi desemnat în funcția de primar un alt candidat decât cel care a primit cele mai multe voturi valabil exprimate”, arată un comunicat transmis de Dan Cristian Popescu.

Acesta spune că Neculai Onțanu, adversar la aceste alegeri, este “un personaj versat și experimentat în fraude electorale”.

„La sectorul 2 ne-am bătut cu un personaj versat și experimentat în fraude electorale, fostul primar Neculai Onțanu, prin urmare avem toate motivele să cerem renumărarea voturilor. Furtul în secțiile de vot este o practică, din păcate, în România și nu trebuie sub nicio formă să cădem pradă rezultatelor de până acum.

Ne vom lupta pentru fiecare vot! Locuitorii sectorului 2 trebuie să aibă votul apărat și să știe că efortul lor nu a fost în zadar. Le mulțumesc încă o dată pentru încrederea acordată și le promit că vom face lumină în privința procesului electoral de la sectorul 2”, a transmis Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la Primăria Sectorului 2.

Conform ultimelor date parțiale anunțate de BEC, pentru ora 09.00, după centralizarea a 97,55% dintre voturi, Radu Mihaiu (USR-PLUS susținut de PNL) are 36,91%, Dan Cristian Popescu (PSD) - 31,5%, iar Neculai Onţanu (Alianţa ADER PPU-SL) - 14,06%.

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri