De ce e posibilă o schimbare abia după 30 de ani, în Gorj

Data publicării:
foto nr 5 Articol susținut de PNL Gorj

Județul Gorj este un județ mono-industrial, unde scoaterea cărbunelui din pământ este principala activitate. Viețile oamenilor atârnă de Complexul Energetic Oltenia și chiar dacă, la nivel european, se discută de ani de zile despre reducerea producerii de energie pe bază de cărbune, în Gorj nu a apărut nicio alternativă. Ba mai mult, în campaniile electorale Complexul Energetic Oltenia era principalul subiect.

În acest an, la aceste alegeri, campania a fost altfel. Politicienii de dreapta au dat asigurări ca nu vor fi făcute disponibilizări, dar au și propus alternative economice. Județul trebuie să reziste și cu cărbune, și fără. Iulian Popescu, candidat al PNL la președinția Consiliului Județean Gorj, a propus prin programul ”Îmi pasă de Gorj” investiții majore în turism, adică utilizarea resurselor pe care le are acest județ din punct de vedere turistic, și identificarea unor investiții în industrie ușoară. Pentru acestea, este nevoie atât de pregătirea forței de muncă, dar și de realizarea unei infrastructuri rutiere.

Iulian Popescu a construit o campanie prin care le-a transmis oamenilor că pot să viseze la o viață mai bună, să se încreadă că se poate și altfel. În timp ce, și astăzi, candidații de stânga spun că nu se poate. Că nu se poate ca Gorjul să aibă un spital nou. Oamenii au fost ținuți zeci de ani in neputința autorităților.

Ce a reușit acum să schimbe un candidat in vârsta de 38 de ani, un antreprenor din IT, recunoscut pentru performanțele sale, este ca i-a făcut pe gorjeni să creadă că se poate și că totul stă în capacitatea unui președinte de consiliu județean de a face lucrurile să se miște.

Proiectele propuse de Iulian Popescu, candidatul PNL la Consiliul Județean Gorj, au provocat dezbatere și au adus speranță.

Iulian Popescu a demonstrat că poate construi o companie puternică și vrea să îi folosească priceperea dobândită din mediul privat pentru administrarea eficientă a județului Gorj.

Astfel, deși recent intrat în politică, candidatul PNL la Consiliul Județean Gorj se luptă de la egal la egal cu candidatul PSD, pentru că are viziune, a demonstrat ce poate face în viața profesională și în relația cu ceilalți, și i-a făcut pe gorjeni să își dorească și să creadă că se poate să aibă o viață mai bună.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri