Gabriela Firea: Au pus la punct un plan diabolic

Data actualizării: Data publicării:
gabriela firea, primarul capitalei
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul în funcție al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat joi, la sediul PSD din Kiseleff, că primarii aleși în Capitală nu au „legitimitate”, pentru că ar fi fost aleși prin fraudă. Firea susține că PNL și USR-PLUS „au pus la punct un plan diabolic.”

„Eu cred că a fost un plan foarte bine pus la punct. Cu câteva zile înainte de alegeri conducerea PNL era resemnată că pierde, după care au făcut acest plan. De aceea stau ei foarte calmi pentru că au avut un plan, dar acesta este un plan diabolic. Nu există niciun fel de legitimitate pentru că au fost aleși prin fraudă”, spune Gabriela Firea. 

Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei spune că și exit-pollul de duminică, care o dădea la o diferență de peste 7% de Nicușor Dan, ar fi fost trucat.

„Așa se explică și diferența enormă între mine și Nicușor Dan la exit-pollul de duminică. Exit-pollul a pregătit frauda. A fost cel mai trucat exit-poll de pe planetă. (...) Am auzit că domul prim-ministru este foarte liniștit și calm, deși nu ar fi trebuit să fie, spunând că diferența dintre mine și domnul Dan e considerabilă”, susține Gabriela Firea. 

Liderii PSD au venit joi dimineață la sediul partidului din Kiseleff pentru a discuta despre scandalul alegerilor de la Sectorul 1. La ședință participă și liderii PSD din București.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că va discuta cu avocații partidului înainte de a lua o decizie privind o eventuală solicitare de anulare a alegerilor din București. Ciolacu anunță o plângere la Parchet, după ce PSD a publicat imagini cu presupuse fraude electorale. Joi noaptea, Ciolacu și Firea au cerut, miercuri seara, anularea și repetarea alegerilor în București.

Citește și Ludovic Orban, după ce Gabriela Firea a cerut repetarea alegerilor: Trebuie să înțeleagă că bucureștenii nu au mai vrut-o

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri