Video Gabriela Firea, despre lista pentru Consiliul General: Și dacă aș fi propus bebeluși, adeversarii mei ar fi spus că plâng prea tare

Data actualizării: Data publicării:
dumitru dragomir petre roman gabriela firea anghel iordanescu la o conferinta de presa
Gabriela Firea îi prezintă pe candidații PSD la alegerile pentru Consiliul General al Primăriei Municipiului București. (stânga: Dumitru Dragomir, Petre Roman; dreapta: Anghel Iordănescu) foto: captură video

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri, întrebată despre propunerile PSD pentru Consiliul General, printre care și fostul premier Petre Roman și fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, că și dacă ar fi propus „bebeluși” pe listă, adversarii politici ar fi avut ceva de reproșat.

„Să-i reproșezi dlui Roman vârsta și să spui că nu mai poate să ia decizii bune pentru București din cauza vârstei e ceva foarte urât”, a spus Firea. 

Întrebată dacă faptul că Petre Roman este acuzat de crime împotriva umanității, în dosarul Mineriadei, nu este o problemă, Gabriela Firea a spus că nu este o hotărâre definitivă a instanței.

„Este condamnat, este în pușcărie? La celelalte partide câte persoane sunt? Deocamdată Justiția își face datoria și este bine să se întâmple așa. Nu avem în niciun caz o hotărâre definitivă și irevocabilă. Sunt persoane cărora nu li s-a îngrădit dreptul de a alege și de a fi ales”, a declarat primarul general.

Gabriela Firea spune că s-a consultat cu colegii de la PSD București în legătură cu propunerile făcute.

„Conducerea națională a fost informată în ziua depunerii, nu ca o lipsă de respect. Mulțumesc atât secretarului general și președintelui pentru că susțin lista mea (...) Dacă eu aș fi propus și bebeluși de la Maternitatea Giulești pe lista CGMB, adversarii mei ar fi spus că plâng prea tare noaptea, că nu vor să mănănce lapte de la sânul mamei și trebuie să li se dea cu biberonul, că nu țin bine suzeta, ca pampersul este prea ud”, a mai spus Firea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri