Mesajul lui Piedone, după ce a câștigat Primăria Sector 5: Judecata poporului a decis

Data publicării:
cristian popescu piedone primar sector 5
Foto: INQUAM Photos/George Calin

Cristian Popescu Piedone (PPU-SL), care a câştigat Primăria Sectorului 5, declară că „judecata poporului a decis”, iar „aliaţii săi” au fost bucureştenii, în condiţiile în care ceilalţi candidaţi „au avut în spate partide care au investit sume uriaşe” în campaniile electorale, scrie Agerpres.

„Judecata poporului a decis! Dragi prieteni, adevărul a învins! Dreptatea a învins! Noi am învins! Împreună! În timp ce restul candidaţilor au avut în spate partide care au investit sume uriaşe în campaniile electorale, eu v-am avut pe voi, locuitorii Sectorului 5! Cel mai important aliat! Singurul aliat care contează! Pentru voi m-am înscris în această cursă, pentru copiii voştri şi pentru sectorul acesta care merită să iasă la lumină! Copiii din Sectorul 5 merită să crească frumos şi în siguranţă! Seniorii din Sectorul 5 merită să trăiască decent după o viaţă de muncă! Voi toţi meritaţi să fiţi trataţi cu respect”, a scris Popescu Piedone, pe Facebook.

El le-a transmis locuitorilor Sectorului 5 că nu îi va dezamăgi.„V-am cerut să aveţi încredere în mine şi nu m-aţi dezamăgit! Vă promit că nici eu nu vă voi dezamăgi! Mă apuc de treabă! Meritaţi să trăiţi într-un sector în care părerea voastră contează, în care sunteţi ascultaţi! Lucrurile se vor schimba, dragi prieteni! Voi fi 24/24 printre voi, împreună vom găsi rezolvare la problemele care vă macină de atâta amar de vreme. Vin către primărie! Vin cu poporul, cu locuitorii din Sectorul 5! Primăria este de fapt a oamenilor! Iar voi, necuraţilor, plecaţi acasă! Aţi făcut suficient rău”, a mai scris Cristian Popescu Piedone.

Potrivit datelor parţiale centralizate de BEC, până la ora 11,00, după numărarea a 95,28% dintre voturi, el a obţinut 28,02%, fiind urmat de Daniel Florea (PSD) - 25,59% şi Cristian Băcanu (PNL, USR PLUS) - 25,40%.

Pe 16 decembrie 2019, Cristian Popescu-Piedone a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv. Judecarea apelului a început în această lună.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri