PPU-SL și PSD au încheiat o alianță pentru primăria Sectorului 4

Data actualizării: Data publicării:
danile baluta_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Daniel Băluță, candidat comun PSD-PPU-SL la primăria sectorului 4

PPU-SL a semnat, vineri, un protocolul de alianță cu PSD pentru alegerile locale de la Sectorul 4 din București prin care cele două partide s-au angajat să îl susțină pe actualul primar, Daniel Băluță, pentru câștigarea unui nou mandat.

Umaniștii susțin astfel candidatura lui Daniel Băluță pentru un nou mandat de primar, iar lista propusă pentru Consiliul Local va fi una comună.

„Dorim să creștem calitatea vieții pentru oamenii de aici, să aducem mai multă prosperitate pentru locuitorii Sectorului 4, împreună cu partenerii noștri. Mulțumesc conducerii PPU (social-liberal) pentru sprijinul pe care l-a dat tuturor proiectelor pe care le-am avut aici în comunitate și le mulțumesc, anticipat, pentru performanța pe care o vom avea în continuare", a declarat Daniel Băluță, conform unui comunicat al PPU-SL.

„Astăzi am semnat o alianță electorală între PSD și PPU (social-liberal) pentru Sectorul 4. Alianța noastră îl susține cu toată încrederea pe domnul primar Daniel Băluță, care a demonstrat că este omul potrivit pentru Sectorul 4. Ne-am aliat pentru bucureșteni. Alianța pe care am semnat-o astăzi ne ajută, în mod cert, ca echipa umanistă să își promoveze proiectele în Consiliul Local. Pornim la drum cu obiective comune, însă obiectivul nostru principal, al umaniștilor, îl reprezintă bunăstarea și siguranța bucureștenilor, a locuitorilor Sectorului 4. Echipa umanistă de la nivelul Bucureștiului își dorește o Capitală verde, pentru că mai mult spațiu verde înseamnă mai mult aer curat, mai multă sănătate pentru bucureșteni. Asta înseamnă că ne pliem perfect pe proiectele domnului primar. Domnule primar, veți avea tot sprijinul echipei umaniste", a transmis și deputatul PPU-SL Steluța Cătăniciu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri