Ramona Bruynseels acuză fraude electorale, după ce i-ar fi fost furate 6 voturi din 7: Așa m-ați furat și la prezidențiale

Data actualizării: Data publicării:
ramona ioana bruynseels
Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Ramona Ioana Bruynseels, președintele partidului Restart România, acuză fraude electorale. Aceasta susține că la sectorul 2 candidatul partidului său ar fi obținut într-o secție 7 voturi, însă la AEP a fost înregistrat un singur vot.

„La Sectorul 2 București, secția de votare 231, candidatul Partidului RE:START ROMÂNIA are 7 voturi, iar pe site-ul AEP apare doar 1 vot. Considerăm că este o fraudă și nu o greșeală, pentru că la aceeași secție există neconcordanțe la mai multe partide între numărul de voturi de pe procesul verbal și voturile aflate în baza electronică AEP. Unele în plus și avantajează un anumit partid, iar altele în minus și în dezavantajul partidelor, cum este și cazul nostru. (...) Cerem renumărarea voturilor, verificarea buletinelor de vot și a proceselor verbale”, se arată într-un comunicat de presă.

De asemenea, Bruynseels spune, într-o postare pe Facebook, că astfel de fraude electorale s-ar fi întâmplat și alegerile prezidențiale de anul trecut.

„Aşa m-aţi furat şi pe mine la prezidenţiale?!? Dacă înmulţim doar 7 voturi cu 18.000 de secţii, iată încă 120.000 de voturi!!! Doar că, la prezidenţiale am semnale că aţi furat şi mai mult”, a scris Ramona Ioana Bruynseels.

Editor : Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri