Video Traian Băsescu și-a depus candidatura la Primăria Capitalei: "Voi face peste 30% în opțiunile de vot"

Data publicării:
Europarlamentarul Traian Basescu si-a depus candidatura pentru primaria Capitalei
Traian Băsescu Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Europarlamentarul Traian Băsescu a declarat că Partidul Mişcarea Populară va susţine PNL la moţiunea de cenzură, chiar dacă liberalii "au determinat" intrarea lui în cursa pentru funcţia de primar general al Capitalei, scrie Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"PMP va rămâne loial alianţei cu PNL, chiar dacă au determinat intrarea mea în această cursă, pur şi simplu ne-au umilit. Şase luni de când s-a convenit susţinerea Guvernului. Ne-au spus că mergem în alianţă la Bucureşti şi cu o săptămână înainte ne-au spus că nu se mai poate, ceea ce nu e în regulă, nici măcar ca şi comportament. Dar asta nu înseamnă că noi nu ne vom ţine cuvântul de a-i susţine până la ultimul vot", a precizat Băsescu.

Traian Băsescu şi-a depus duminică dosarul de candidatură la funcţia de primar general al Capitalei. În acest context, el a susţinut că va obţine 30% din voturile electoratului bucureştean.

Fostul președinte al României a declarat că cele mai mari probleme ale Bucureștiului sunt încălzirea, apa caldă și poluarea. "Au rămas la stadiul la care le-am lăsat. Fondul problemei în București este poluarea, care trebuie rezolvată, în primul rând reducând pierderile de energie", a subliniat europarlamentarul PMP după depunerea candidaturii pentru PMB. 

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri