Ultimele rezultate anunțate de Biroul Electoral Central pentru Sectorul 1. Ce diferență este între Clotilde Armand și Daniel Tudorache

Data publicării:
dan tudorache si clotilde armand
Daniel Tudorache și Clotilde Armand. Sursă colaj foto: Facebook

Clotilde Armand își menţine avansul în fața contracandidatului său, Daniel Tudorache, la alegerile pentru Primăria Sectorului 1, potrivit ultimelor cifre parțiale anunțate de Biroul Electoral Central.

Candidatul susţinut de USR-PLUS și PNL la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, este în continuare pe primul loc la alegerile locale din Sectorul 1, cu 41,03% din voturi, la o diferenţă de 1,25% de candidatul PSD, Daniel Tudorache, care are 39,78%, potrivit datelor parţiale centralizate de BEC, până marţi, la ora 20.00, după numărarea a 96% dintre voturi.

Clotilde Armand a declarat marți, în plin scandal la Sectorul 1, că nu este nevoie de renumărarea voturilor, pentru că deja există procese verbale semnate de toți reprezentanții partidelor.

„Nu e necesară renumărarea voturilor, e dificil. Procesele verbale au fost clare. Renumărarea nu se poate, pentru că legea nu ne permite”, a declarat candidatul USR-PLUS la primăria Sectorului 1.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri