Dan Barna candidează pentru un nou mandat de deputat de Sibiu și deschide lista USR-PLUS pentru Camera Deputaților

Data actualizării: Data publicării:
dan barna
Foto: Octav Ganea / Inquam Photos

Liderul USR, Dan Barna, candidează pentru un nou mandat de deputat la Sibiu, fiind primul pe lista USR-PLUS pentru Camera Deputaților. Decizia a fost luată de membrii USR-PLUS din Sibiu care și-au desemnat candidații, sâmbătă. La Senat, lista candidaților este deschisă de Claudiu Mureșan. Alegerile parlamentare urmează să aibă loc în data de 6 decembrie.

Dan Barna este urmat pe listă de Marius Vulcan, Ioan Plesciuc și Cristian Vîlcu. La Senat, Claudiu Mureșan deschide lista de candidați, fiind urmat de Anca Mălaiu și Traian Belei.

„Mulţumesc colegilor mei din filiala USR PLUS Sibiu pentru eforturile comune din aceşti patru ani şi pentru încrederea acordată de a duce proiectul USR PLUS, Revoluţia Bunei Guvernări, în Parlamentul României.

Colegii mei candidaţi pe lista de parlamentari USR PLUS Sibiu sunt oameni oneşti şi competenţi exact genul de persoane de care sibienii şi România au nevoie în Parlament. Sunt oameni care vor reprezenta cu cinste şi competenţă Sibiul în legislativul naţional. Am foarte mare încredere în ei şi în înţelepciunea sibienilor de a ne susţine la această rundă de alegeri”, a declarat, potrivit comunicatului, copreşedintele USR PLUS Dan Barna.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri