Fiul primarului Piedone a primit loc eligibil pe lista PSD pentru Camera Deputaților

Data actualizării: Data publicării:
candidatii psd suceava, in fata biorului electoral judetean, cu masti pe fata
Candidații PSD Suceava pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, printre care și Vlad Popescu. Sursa foto: pagina de Facebook PSD Suceava

Fiul primarului sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Vlad Popescu, este candidatul PSD pentru Camera Deputaților la Suceava. Vlad Popescu a fost membru al PPUSL, partid din care face parte și tatăl său, dar a fost nevoit să se înscrie în PSD pentru a putea candida la alegerile din 6 decembrie pentru această formațiune. 

Fiul primarului Piedone a primit locul 3 pe lista PSD Suceava, loc eligibil, care îi garantează accesul în Parlament. 

Organizația PSD Suceava a depus, miercuri, la Biroul Electoral Județean, listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Pe locul 1 pentru Camera Deputaților se află actualul deputat Eugen Bejinariu, pe locul al doilea fostul prefect Mirela Adomnicăi, pe locul al treilea Vlad Popescu. 

PPUSL a mai primit încă două locuri eligibile pe listele PSD pentru parlamentare, pentru Steluța Cătăniciu și Grațiela Gavrilescu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Adriana Duțulescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri