Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu au plecat din PSD. S-au supărat că nu au fost puși pe listele pentru parlamentare

Data actualizării: Data publicării:
Serban Nicolae si Liviu Plesoianu
Foto: Colaj foto Facebook/Serban Nicolae/Liviu Plesoianu

Senatorul Șerban Nicolae și deputatul Liviu Pleșoianu au demisionat din PSD, după ce partidul nu i-a pus pe lista pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Surse politice susțin că cei doi ar urma să candideze din partea unei alte formațiuni politice.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat în urmă cu o zi că Șerban Nicolae nu a fost propus de nicio organizație județeană pentru a candida la Senat sau la Camera Deputaților. Șerban Nicolae a fost liderul senatorilor PSD și președinte al Comisiei Juridice din Senat, cunoscut pentru asaltul asupra legiilor justiției.

„În viață, o ușă se închide, o alta se deschide”, a scris Nicolae, pe Facebook, înainte de a demisiona din PSD.

Din partid pleacă și deputatul Liviu Pleșoianu, lăsat și el în afara listelor. 

„Din acest moment, drumurile noastre se despart. Iar cine mă cunoaște știe că, dacă ajung să iau hotărârea de a pleca de undeva, nu mă mai uit niciodată înapoi. PSD a fost preluat de călăi ai oricărui principiu, de oameni din clei care se dedublează şi îşi inventează azi versiuni noi care pornesc a se lupta cu versiunile lor de alaltăieri. Cine acceptă așa ceva - să fie sănătos! Eu nu accept!”, scrie Liviu Pleșoianu.

Și senatorul Liviu Pop, fost ministru al Educației, are putea pleca din PSD. Pop face un sondaj de opinie printre urmăritorii săi de pe Facebook, pe care îi întreabă dacă să rămână în PSD sau să candideze din partea altui partid, după ce a fost scos de pe listele pentru parlamentare.

Citește și Fostul luptător Daniel Ghiță, pus de PSD pe lista pentru Parlament. Pe Facebook scrie că masca este „botniță” și scade imunitatea

Editor : Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri