Victor Ponta: Pro România va fi în viitorul Parlament, cu o condiție: colegii mei să păzească voturile

Data publicării:
victor ponta la conferinta de presa oradea
Victor Ponta. Foto: INQUAM Photos/Silviu Filip

Președintele Pro România, Victor Ponta, spune că formațiunea sa, cotată cu 5% în exit poll-ul publicat după închiderea secțiilor de votare, va intra în Parlament, cu condiția va voturile să fie numărate corect.

„Aș vrea să le mulțumesc tuturor românilor care au ieșit din casă și au votat. Prezența foarte mică cred că e un mare semn de întrebare pentru toți cei care am candidat.

Pro România, din datele pe care le avem, va fi în viitorul Parlament, cu o singură condiție: colegii mei din secțiile de vot să păzească voturile, pentru că partidele mici de multe ori pierd voturi la numărat, se anulează. Practic, acum soarta Pro România e în mâna celor 18.500 de colegi care sunt în secțiile de vot”, a spus Ponta.

„Mi-aș dori ca numărătoarea să fie corectă, transparentă, pentru că în condiții de prezență atât de scăzută, dacă avem și obișnuitele probleme la numărătoare, legitimitatea viitorului Parlament și a viitorului guvern va fi un uriaș semn de întrebare într-o perioadă de criză. Cred că nimeni nu are interesul să se întâmple ceva ilegal în această perioadă”, a adăugat el.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri