Live

Serialul care ar putea concura cu Game of Thrones costă o jumătate de miliard de dolari

"Stăpânul inelelor" revine la viaţă pentru o jumătate de miliard de dolari. Atât va plăti compania Amazon, pentru a produce un serial după acest film.

Informaţia a fost obţinută de agenţia Reuters, care scrie că vor fi produse cinci sezoane. Suma este uriaşă, dacă ţinem cont că trilogia "Stăpânul inelelor" a costat aproape trei sute de milioane de dolari. Acţiunea se va desfăşura înaintea întâmplărilor din trilogie, dar deocamdată nu se ştie nimic despre momentul în care serialul va debuta pe micile ecrane.

Jeff Bezos, fondatorul Amazon şi cel mai bogat om din lume, a mărturisit de mai mult timp că îşi doreşte să producă un serial care să concureze cu "Urzeala Tronurilor", al celor de la HBO. Amazon a cumpărat anul trecut drepturile de adaptare ale cărţii "Stăpânul inelelor".

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Top citite

Digi Sport

Decizia anunțată de Simona Halep în privința carierei sportive, la două zile după ce s-a căsătorit

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Șeful agenției spațiale ruse, Dmitiri Rogozin, îl invită pe Elon Musk în vizită la el acasă: „Am pus ceaiul la încălzit”

Jeff Bezos a dat în judecată NASA

Jeff Bezos s-a oferit să plătească două miliarde de dolari către NASA ca să îl lase să ducă oameni pe Lună

Duș rece pentru Jeff Bezos și Richard Branson: Guvernul american înăsprește regulile și spune că nu pot fi numiți încă „astronauți”

Partenerii noștri