Live

Scandal între Rareș Bogdan și Dan Barna. „Era arogant. Îi spun: Fii, măi, om. Vorbește cu liftiera”. „Rareș Bogdan fabulează voios”

14.02.2020

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, și președintele USR, Dan Barna, au avut vineri un schimb de replici prin intermediul presei și al rețelelor sociale. Rareș Bogdan a spus despre Barna că este „arogant” și a povestit că s-a întâlnit cu acesta în liftul Parlamentului unde l-a încurajat să vorbească cu liftiera. „Despre cum să vorbești cu o doamnă care operează lifturi, ăsta e un subiect pe care, domnule Rareș Bogdan, trebuie să îl abordați cu doamna Violeta Alexandru”, i-a transmis Dan Barna, europarlamentarului PNL.

„Era arogant. Păi mă întâlnesc cu el în lift, sta așa pe spate... Îi zic: „Băi, alo! Fii, măi, om. Vorbește cu liftiera, vorbește cu... suntem cinci oameni în lift. Ce-i cu tine, mă, zi, așa vrei să faci politică?!”. Deci, părerea mea e, când îl ai pe Dacian, să optezi pentru candidatura lui (Dan Barna - n.r.)... Eu m-am bucurat, că pe lângă el, Klaus al nostru părea om de lume, pe lângă Barna...”, a declarat Rareș Bogdan, într-un interviu pentru Hotnews.ro.

Replica lui Dan Barna a venit pe Facebook. Președintele USR susține că Rareș Bogdan „fabulează”.

„Rareș Bogdan fabulează voios într-un interviu de pe Hotnews povestind o întâmplare inexistentă în care folosește numele meu.

Presupun că europarlamentarul Bogdan a rămas cu niște replici programate și neprestate în campania pentru prezidențiale și, de nevoie, le livrează acum. Ne-am întâlnit săptămâna trecută într-un lift plin, unde ne-am salutat colegial. Atât.

Tot restul scenariului este o invenție pură.

Probabil e și ăsta un fel de a evita să vorbești despre modalitatea scandaloasă de legiferare prin zeci de ordonanțe confuze sau de-a dreptul ilegale, adoptate noaptea în Guvern. Sau despre “liberalii” care votează PUZ-uri cot la cot cu PSD prin consiliile locale.

Cât despre cum să vorbești cu o doamnă care operează lifturi, ăsta e un subiect pe care, domnule Rareș Bogdan, trebuie să îl abordați cu doamna Violeta Alexandru”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

Editor: Robert Kiss

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Digi Sport

”Toată lumea știa!” Continuă declarațiile cutremurătoare din lumea patinajului

Te-ar putea interesa și:

Scandal între Rareș Bogdan și Dan Barna. „Era arogant. Îi spun: Fii, măi, om. Vorbește cu liftiera”. „Rareș Bogdan fabulează voios”

Noua găselniță a PSD: români jumuliți pe Facebook

Dan Barna, despre candidaturi comune cu PNL la locale: Există deschidere pentru candidați unici, mai ales la București

Rareș Bogdan nu exclude o candidatură la Primăria Capitalei: „Voi fi întotdeauna pompierul de serviciu”