Live

Platforma de vaccinare afișează de astăzi tipurile de vaccin din fiecare centru. Harta interactivă a centrelor de vaccinare

Harta centrelor de vaccinare deschise în România.

Comitetul pentru vaccinare anunță, într-un comunicat de presă, că a fost implementată opțiunea pe platforma de vaccinare de a afișa tipul de vaccin din fiecare centru de vaccinare. Harta cuprinde toate centrele de vaccinare active în platformă, tipul vaccinului administrat în acestea, numărul locurilor disponibile și numărul persoanelor înscrise pe lista de așteptare.

„Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, prin prezentarea centrelor de vaccinare pe tipurile de vaccin administrate în România, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), cu suportul Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), a devansat implementarea acestei funcționalități în platforma de programare. Astfel, la acest moment, a devenit activă harta centrelor pe tipuri de vaccin și este disponibilă pe site-ul de informare https://vaccinare- covid.gov.ro/platforma-programare.

Harta cuprinde toate centrele de vaccinare active în platformă, tipul vaccinului administrat în acestea, numărul locurilor disponibile și numărul persoanelor înscrise pe lista de așteptare.

Harta este interactivă și fiecare utilizator poate filtra afișarea centrelor pe județe sau pe numărul locurilor disponibile. De asemenea, sunt afișate statistici privind numărul total al persoanelor înscrise pe listele de așteptare pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice: Pfizer/BioNTech, Moderna și Oxford/AstraZeneca.”, se arată într-un comunicat de presă.

Harta interactivă poate fi deschisă AICI. 

Editor : R.K.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Puțin peste 10.500 de români s-au vaccinat cu prima doză în ultimele 24 de ore

Peste 55.000 de persoane s-au vaccinat în ultimele 24 de ore în România

Nicușor Dan, tot nevaccinat: Am intrat la Guvern cu test. Săptămâna asta mă vaccinez, azi sau în weekend

Studiu: Dozele booster împotriva COVID-19 oferă protecția necesară pentru a preveni spitalizarea și decesul

Partenerii noștri