Bibliotecari, salvamontiști, membrii unor echipe de fotbal și jandarmi au donat sânge în cadrul campaniei „Avem același sânge”

Data actualizării: Data publicării:
Untitled

Peste 400 de oameni au donat în doar câteva ore. Cu alte cuvinte, a fost depășit deja numărul de donatori de la campania din 1 decembrie. Bibliotecari, salvamontiști, membrii unor echipe de fotbal, jandarmi, dar și oameni care au aflat de campania Digi24 au venit să doneze. Spun că sunt mulțumiți că pot face un bine.

„La locul nostru de muncă o colegă a avut nevoie pentru socrul ei și am mers să donez și de atunci am donat în continuare, o dată la fiecare 3 luni. Simt o mare bucurie și o fac pentru că simt că așa pot să fac un bine”, spune o donatoare.

Dr. Adrian Streinu Cercel: „Este foarte importantă nu atât donarea în sine, cât ce se întâmplă după ce ai donat sânge”.

Și managerul Spitalului Județean din Vâlcea s-a alăturat campaniei Digi24 și a donat sânge.

Dan Ponoran, manager Spitalul Județean Vâlcea: „Vrem să dăm un exemplu și să invităm toată populația județului să se îndrepte către Mihăești, să donăm sânge, ca să putem salva vieți. Ne-am alăturat campaniei pentru că mi se pare o campanie nobilă și sperăm ca prin ea să ridicăm numărul de donatori care, din păcate, este destul de slăbuț față de restul Europei”.

Proiect susținut de SANADOR

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri