Prințul Nicolae, alături de campania „Avem același sânge”: „Astăzi cred că am văzut ce înseamnă responsabilitate civică”

Data publicării:
nicolae
Prințul Nicolae, alături de campania „Avem același sânge”

Campania „Avem același sânge” se defășoară vineri simultan în județele Argeș și Vâlcea. Prințul Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a ajuns la sediul Primăriei Câmpulung Muscel, acolo unde a fost amenajat un centru de donare, pentru a-și arăta susținerea față de acest demers.

„Este o inițiativă foarte importantă pentru toată lumea, indiferent de țara în care trăim, dar mai ales în România, unde aceasta este o problemă. Sângele lipsește pentru pacienți aflați în situații dificile.

Astăzi cred că am văzut ce înseamnă responsabilitate civică. Mulți oameni au venit și au donat, cred că este un record și mă bucur că pot dă fiu o voce, un ajutor, să vorbim despre acest subiect.

Din păcate, nu toată lumea poate să doneze. Eu sunt unul dintre cei care nu sunt eligibili, dar asta nu înseamnă că nu pot să fiu alături de această cauză și să transmit mai departe mesajul”, a spus prințul Nicolae.

Proiect susținut de SANADOR

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri