Ce se va întâmpla cu Ordonanţa 114?

Data actualizării: Data publicării:
viorica dancila parlament plen buget inquam george calin 2019-02-15 GC vot buget 1-4023
Foto: Inquam Photos / George Călin

Ordonanța lăcomiei nu va fi modificată săptămâna aceasta. Suspans deci în privința taxei de 2% pe cifra de afaceri a companiilor din Energie, despre care Călin Popescu Tăriceanu spunea că va fi eliminată.

viorica dancila parlament plen buget inquam george calin 2019-02-15 GC vot buget 1-4023
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Ministrul Eugen Teodorovici le-a transmis celor care speră să fie modificări că speră degeaba. A dat de înțeles că președintele Senatului a prezentat doar un punct de vedere personal, pentru că nu a fost luată o decizie în Coaliție. Călin Popescu Tăriceanu i-a dat o replică dură: "Să își țină părerile privind Ministerul Energiei pentru el!''

Și băncile speră ca taxa pe active în funcție de ROBOR să fie modificată, diminuată sau chiar eliminată. Și în această privință, ministrul Finanțelor a dat de înțeles că trebuie să mai aștepte și că modificarea poverilor fiscale nu este o certitudine.

Dezbatem disputa momentului, dar și alte subiecte calde din politică, la ora 15.30, cu invitații de la putere și opoziție, în Parlament, acolo unde se iau deciziile ce ne afectează viața.

De la 15.30, la Digi24, Studioul Politic, cu Alina Manolache. Invitații colegei noastre sunt Liviu Pop, senator PSD, și Laurențiu Leoreanu, vicepreședinte PNL.
Așteptăm întrebările dumneavoastră în legătură cu Ordonanța 114, dar și cu alte subiecte care va preocupă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri