OUG 114 intră în dezbatere la Comisia de Buget din Senat

Data actualizării: Data publicării:
viorica dancila parlament plen buget inquam george calin 2019-02-15 GC vot buget 1-4023
Foto: Inquam Photos / George Călin

Ordonanța lăcomiei este cap de afiș și astăzi. Călin Popescu Tăriceanu se întâlnește cu bancherii ca să le asculte nemulțumirile, după ce s-a văzut cu reprezentanții celor mai mari companii din Energie. În același timp, în Comisia de Buget din Senat, Ordonanța 114 intră în dezbatere.

viorica dancila parlament plen buget inquam george calin 2019-02-15 GC vot buget 1-4023
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Prilej să aflăm dacă decidenții au de gând sau nu să modifice ceva. Știm deja, PSD și ALDE nu prea se înțeleg când vine vorba despre ordonanța privind taxele. Călin Popescu Tăriceanu are o atitudine mai felxibilă, în timp ce dinspre PSD nu vin semnale că ar vrea să schimbe ceva. Tot astăzi PSD ia o decizie foarte importantă. Va face noi propuneri pentru Ministerul Tansporturilor și pentru Dezvoltare, după ce Lia Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici s-au retras. Informații din interiorul PSD ne spun că vor fi propuși doi deputați PSD. Cât despre nume, secretomanie totală.

Discutăm subiectele politice ale zilei, dar și alte teme, cu politicienii invitați. Cătălin Rădulescu, deputat PSD, și Cătălin Nechifor, deputat Pro România, vin la Studioul Politic, de la 15.30, din Parlament, moderat de Alina Manolache.

Așteptăm întrebările, preocupările și sugestiile dumneavoastră!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri