Regulile pentru Evaluare Națională și Bacalaureat. Cîmpeanu: Vom analiza dacă este nevoie de triajul epidemiologic sau nu

Data actualizării: Data publicării:
elevi la intrarea intr-o scoala unde este afisat un panou cu regulile sanitare
Regulile pentru Evaluare Națională și Bacalaureat. FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Evaluarea Națională va începe în data de 22 iunie, iar Bacalaureatul în 28 iunie și se vor desfășura cu prezență fizică, a anunțat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. El a precizat că se va analiza dacă mai este necesară măsura triajului epidemiologic.

"Evaluarea națională va începe pe data de 22 iunie. Bacalaureatul va începe pe 28 iunie. Se vor derula cu prezență fizică", a spus, luni, Sorin Cîmpeanu.

Întrebat care sunt măsurile sanitare care se vor lua în școli la organizarea examenelor naționale, ministrul a răspuns că autoritățile vor analiza dacă mai e nevoie de triaj epidemiologic sau nu.

"La examenul de bacalaureat de anul trecut au fost identificate doar două cazuri, care nici măcar nu au fost confirmate. Împreună cu cei îndreptățiți să se pronunțe vom analiza dacă e nevoie de acest triaj epidemiologic sau nu", a spus Sorin Cîmpeanu.

Citește și: Cum vor veni elevii în școli după 5 mai. Sorin Cîmpeanu: Pierderile sunt foarte mari, orice măsuri de recuperare sunt binevenite

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri