Video Imagini cu David Popovici la liceul din Vălenii de Munte. Sportivul dă azi examen la Istorie în cadrul Bacalaureatului pentru olimpici

Data actualizării: Data publicării:
david popovici da mana cu un coleg la liceu
Imagini cu David Popovici la liceul din Vălenii de Munte. Sportivul dă azi examen la Istorie în cadrul Bacalaureatului pentru olimpici. FOTO: captură Digi24

David Popovici, deținătorului recordului mondial în proba de înot 100 de metri liber, dă azi examenul la Istorie în cadrul sesiunii speciale de Bacalaureat, rezervat elevilor premiați la olimpiadele internaționale.

David Popovici a ajuns la Colegiul Național "Nicolae Iorga" din Vălenii de Munte, în județul Prahova, puțin după ora 8.00.

Azi încep probele scrise ale examenului, cu proba obligatorie a profilului.

David Popovici susține examenul la Istorie, el fiind absolvent al Colegiului Național "George Coșbuc" din București, profil filologie.

Miercuri va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării, sportivul alegând Sociologia. Următoarea probă, cea la Limba şi literatura română, va fi susţinută joi.

Sesiunea specială a Bacalaureatului va continua pe 19 mai cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, apoi, între 22 - 23 mai, a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Pe 24 mai este programată proba de competenţe digitale, iar elevilor din partea minorităţilor naţionale le vor fi evaluate pe 25 mai competenţele lingvistice de comunicare orală în limba maternă.

Rezultatele vor fi afişate pe 26 mai şi în aceeaşi zi vor putea fi depuse contestaţiile. Rezultatele finale după rezolvarea contestaţiilor vor fi anunţate pe 29 mai.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri