(P) Black Friday la Spy Shop – reduceri de până la 80% la sisteme de supraveghere video, alarme și automatizări de porți

Data actualizării: Data publicării:
banner-bf-advertorial

În perioada 16 – 18 noiembrie, Spy Shop – magazinul online cu cea mai variată gamă de produse și echipamente de securitate și supraveghere video, cu o experiență de 10 ani pe piața din România, va organiza cea mai mare campanie de reduceri din industria de profil.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Am pregătit reduceri URIAȘE de până la 80% la anumite articole.

În această mega promoție vor fi produse din toate categoriile, și anume: camere de supraveghere video, sisteme de alarme antiefracție, interfoane și videointerfoane, automatizări pentru porți, echipamente control acces si antiincediu, binocluri, microscoape, lunete, sisteme smart home, camere auto, camere ascunse și multe altele.

Iată câteva exemple - ce poți găsi în oferta de Black Friday la Spy Shop:

  • Camere de supraveghere video de la doar 29.9 lei
  • Sisteme de supravghere video full HD de la doar 229 lei
  • Sisteme de alarmă wireless de la doar 299 lei
  • Senzori de mișcare de la doar 9.99 lei
  • Automatizări pentru porți de la doar 549 lei

Recomandăm clienților să se aboneze la newsletter, să își creeze cont pe site și să fie logați în momentul începerii campaniei, joi noaptea, astfel încât timpul de achiziție să fie cât mai scurt. Pentru ca procesul de cumpărare să fie cât mai rapid și util, plata online este cea mai comodă soluție!

De asemenea, clienții pot opta pentru deschiderea coletului la livrare și plata în rate fără dobândă, iar livrarea este gratuită la produsele în valoare de peste 500 lei.

Am luat măsuri ca livrarile să se facă în timp util, astfel încât timpii de așteptare să nu fie mai mari decât la livrările din perioada normală, însă pot fi situații în care, în funcție de distanță și încărcarea curierilor, să dureze cu una sau maxim doua zile în plus.

Oferta Black Friday la Spy Shop conține mii de produse și accesorii, aflate la cel mai bun preț din întregul an, care așteaptă cuminți să intre in posesia ta, începand cu 16 noiembrie, ora 00:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri