Sari la conținut

24 într-o oră - 13 august 2014

13 august 2014. Dublă lovitură pentru Victor Ponta. Purtătorul lui de cuvânt în campania prezidenţială, ministrul Dan Şova, este de astăzi urmărit penal. Procurorii îl acuză că a forţat termocentralele Turceni şi Rovinari să încheie contracte cu firma lui de avocatură şi să îi plătească trei milioane de lei. Intereant este că la acea vreme, prim-ministrul Victor Ponta era partener al biroului de avocatură.

ICA este doar unul dintre institutele de cercetare pe care au fost clădite televiziunile fondate de Dan Voiculescu. Cel care a fost condamnat la zece ani de închisoare a avut afaceri controversate şi cu un alt institut, de la care a cumpărat actualul sediul al televiziunilor din grupul Intact.  Tranzacţia a fost la un preţ mult subevaluat, în urma unui contract care ridică mari semne de întrebare.

Cristian Diaconescu a stricat pritenia dintre Elena Udrea şi Elena Băsescu. Fiica cea mică a preşedintelui susţine, într-o postare pe Facebook, că Elena Udrea a interzis organizaţiilor partidului să strângă semnături pentru înscrierea lui Cristian Diaconescu în cursa pentru Cotroceni.

A fost o zi ca în cuptor, astăzi. În spitale a fost crunt. Bolnavii s-au topit de căldură, spre îngrijorarea medicilor, care spun că dogoarea agravează suferinţele pacienţilor. Iar la Bucureşti, oamenii au asudat şi în autobuzele cu instalţii de aer condiţionat.