Sari la conținut

24 într-o oră - 13 noiembrie 2014

13 noiembrie 2014. După două seri în care au participat la dezbateri faţă în faţă, finaliştii prezidenţialelor şi-au rostit fiecare mesajul, separat, la două posturi de televiziune. Prezent la Digi24, candidatul ACL, Klaus Iohannis, a spus că mai multe sondaje, realizate în ultimele zile, îl arată la egalitate cu Victor Ponta. Klaus Iohannis a răspuns şi campaniei negative a taberei concurente, care îl prezintă drept membru al unui alt popor. 

Călin Popescu Tăriceanu critică decizia lui Klaus Iohannis de a nu participa la toate dezbaterile la care a fost invitat de Victor Ponta. Premierul desemnat de candidatul PSD-UNPR-PC spune că decizia nu i-ar fi aparţinut lui Klaus Iohannis, ci staffului său.

Atac dur la Victor Ponta cu o zi înainte de finalul campaniei electorale! Cel care i-a fost partener în USL, Crin Antonescu, nu vede cu ochi buni România următorilor cinci ani, dacă la Cotroceni va ajunge candidatul social-democrat. „Nu va fi un viitor prea bun nici cu Victor Ponta preşedinte”, a fost verdictul dat de liberal. Acesta a vorbit şi de o boală profundă a spaţiului politic românesc când a spus că această campanie electorală a fost cea mai slabă.