Sari la conținut

24 într-o oră - 14 noiembrie 2014

14 noiembrie 2014. Proteste  în Capitală In aceasta seara. Aproape 2.000 de persoane au manifestat timp de două ore la Piaţa Universităţii după care au plecat în marş spre Guvern. Au fost în faţa sediului PSD, din Şoseaua Kiseleff. Ei scandează lozinci antiguvernamentale şi cer un vor corect în diaspora.

Mii de oameni au ieşit în stradă în mai multe oraşe din ţară în ultimele ore ale campaniei electorale. Proteste pentru un vot corect au fost la Cluj, Sibiu, Timişioara, Arad, Braşov şi în alte oraşe. În Cluj-Napoca au fost opt mii de persoane care au mărşăluit aproape două ore pe principalele artere din oraş şi au strigat lozinci împotriva lui Victor Ponta. Au ieşit în stradă şi susţinători ai candidatului Victor Ponta, care vor doar să arate că sunt alături de favoritul lor.

Cei peste trei milioane de români care trăiesc în afara ţării aşteaptă îngrijoraţi ziua votului, după haosul de la primul tur. Duminică au la dispoziţie aproape 300 de secţii în toată lumea, împărţite arbitrar, se plâng cei din diaspora.