Sari la conținut

24 într-o oră - 19 septembrie 2014

19 septembrie 2014. Premierul Victor Ponta răspunde evaziv la întrebarea dacă este sau nu ofiţerul sub acoperire despre care vorbeşte Traian Băsescu şi spune că este doar un joc electoral al preşedintelui. Pe de altă parte, şeful SIE, Teodor Meleşcanu susţine că a discutat cu şeful statului, care i-ar fi cerut să îi spună dacă persoanele propuse pentru a fi miniştri sunt sau nu ofiţeri sub acoperire.

Guvernul face un nou cadou primarilor în preajma alegerilor. 11 primării cu restanţe, aflate în insolvenţă, executare silită sau în imposibilitate de plată, vor primi aproape 26 de milioane de lei. Sunt bani din Fondul de rezervă al Guvernului cu care edilii vor plăti datoriile acumulate vreme de cinci ani. În mod normal, banii din acest fond sunt numai pentru situaţii de urgenţă. În an electoral se fac însă şi derogări. 

Premierul Victor Ponta ar câştiga fotoliul de la Cotroceni, dacă duminca viitoare ar avea loc alegeri, o arată cel mai recent sondaj CSCI. Iar dacă ar intra în turul al doilea alături de candidatul ACL, Victor Ponta l-ar învinge detaşat. Premierul este primul şi în clasamentul încrederii în rândul românilor.

Pe aceeași temă