Sari la conținut

24 într-o oră - 2 octombrie 2014

2 octombrie 2014. În aceastză noapte începe, oficial, campania electorală. În cursa pentru funcţia de preşedinte au intrat 14 candidați, validați de Biroul Electoral Central şi care se vor regăsi pe buletinele de vot în primul tur de scrutin, din 2 noiembrie.

Astăzi şi-a lansat programul politic şi Elena Udrea. Toată lumea i-a remarcat ținuta. A asortat pantofii de firmă cu o salopetă şi cu o cască galbenă pe cap. Candidatul PMP a prezentat lista de promisiuni cu care speră să îi convingă pe români să o aleagă în funcţia de preşedinte al ţării. Dintre ruinele Uzinei Republica, liderul Partidului Mişcarea Populară a anunţat că va susţine crearea de noi locuri de muncă. 

30 de mii de poliţişti şi jandarmi vor asigura buna desfăşurare a alegerilor prezidenţiale. Urmează să fie tipărite peste 20 de milioane de buletine de vot şi vor fi cumpărate peste 90 de mii de ştampile. Românii vor putea să-şi voteze candidatul preferat atât în ţară, cât şi în străinătate. Campania electorală începe la miezul nopţii, iar candidaţii au intrat deja în cursa pentru Cotroceni cu toate armele din dotare. Slogan, mesaj, atitudine, discursuri, turnee prin ţară şi reclame pe internet.