Sari la conținut

24 într-o oră - 22 septembrie 2014

22 septembrie 2014. Candidat surpriză pentru Cotroceni. Teodor Meleşcanu, directorul Serviciului de Informaţii Externe a demisionat astăzi şi şi-a anunţat înscrierea în cursa prezidenţială. Teodor Meleşcanu, sprijinit şi de Sindicatul Cadrelor Militare în Rezervă, îşi va înregistra oficial candidatura mâine dimineaţă.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat astăzi pentru candidatura Elenei Udrea la Palatul Cotroceni. Pentru asta, şeful statului a mers în Parcul Herestrău, acolo unde avea loc acţiunea Partidului Mişcarea Populară de stângere de semnături.

Robert Turcescu, un jurnalist cu nume greu din România, dă răspunsul la întrebarea „A fost sau n-a fost?”. A lăsat mută de uimire o ţară întreagă, când a recunoscut că este spion. „Mărturie şi spovedanie”, se numeşte povestea pe care a scris-o pe blogul personal, unde a postat şi copii ale unui livret militar şi două state de plată. Ministerul Apărării Naţionale a spus că nu comentează informaţia. În lipsa unei reacţii oficiale, o mulţime de semne de întrebare însoţesc confesiunea ziaristului.

Moţiunea de cenzură a Opoziţiei, intitulată „Victor Ponta pune în pericol statul de drept! Opriţi fraudarea alegerilor de către PSD!”, a fost respinsă în Parlament. PNL şi PDL nu au reuşit să-i adune în sală nici măcar pe cei 171 de palamentari care au iniţiat demersul împotriva Guvernului. Chiar şi aşa dezbaterile au fost încinse. Puterea şi Opoziţia nu s-au menajat, şi au făcut schimb de atacuri şi ironii.

Pe aceeași temă