Sari la conținut

24 într-o oră - 24 septembrie 2014

24 septembrie 2014. Probleme pentru candidatul la Preşedinţie, Teodor Meleşcanu. Partidul care a strâns semnături îi retrage sprijinul şi anunţă că fostul director al Serviciului de Informaţii Externe doar s-a folosit de el. Mai mult, formaţiunea, a cerut Biroului Electoral Central să îi anuleze candidatura. 

Klaus Iohannis ar putea afla mâine dacă intră în campanie electorală fără emoţii de incompatibilitate cu funcţia de preşedinte. Curtea Supremă începe judecata în procesul pe care candidatul liberal îl are cu Agenția de Integritate.

Deconspirarea lui Robert Turcescu e o chestiune destul de ciudată, crede fostul premier Adrian Năstase, care a dat primul interviu TV de când a ieşit de la închisoare. Lui Adrian Nastase i se pare că tema agenţilor de influenţă este una foarte actuală. 

Adrian Sobaru a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a trecut ca prin brânză prin securitatea uneia din cele mai importante instituţii ale statului român. A reuşit să rupă cu maşina bariera din faţa clădirii Guvernului şi s-a oprit la numai câţiva metri de scări, fără ca jandarmii ori angajaţii Serviciului de Pază şi Protecţie să apuce să schiţeze vreun gest. Din fericire, nu era vorba de un atac, ci doar de un nou protest la adresa Executivului. 

Pe aceeași temă