Sari la conținut
News Alert

24 într-o oră - 31 martie 2014

31 martie 2014. Magazinul de știri și comentarii „24 într-o oră” încheie ziua la Digi24. Acum câteva ore, la Paris, premierul Jean Marc Ayrault a demisionat în urma scorului foarte slab pe care l-a înregistrat partidul său, Socialist, în alegerile locale.

Scorul alegerilor din Franța e relevant în perspectiva alegerilor europarlamentare din mai. În cursă s-au înscris și 15 partide din România plus 11 candidați independenți. Va fi dezbaterea zilei la „24 într-o oră”, urmată de un interviu cu gimnasta Corina Ungureanu. Și ea candidează la PE.

Tot acum vorbim despre ceremonia de la Palatul Cotroceni care și-a dorit să marcheze cei zece ani de când România este membră NATO. În ciuda importanței acestui eveniment, în ciuda faptului ca apartenență la NATO ne conferă astăzi o liniște suplimentară în contextul instabilității de la granițele noastre, iată că și această ceremonie a devenit subiect de ironii între Premier și Presedinte. Asta în timp ce la miezul nopții intră în vigoare supraaciza de 7 eurocenți pe litrul de carburant, care atrage după sine un nou val de scumpiri.