Sari la conținut

24 într-o oră - 31 octombrie 2014

31 octombrie 2014. Preşedintele Traian Băsescu susţine că a discutat cu şefii serviciilor secrete româneşti despre scandalul în care sunt implicate Elena Udrea, prezidenţiabilul PMP, şi Alina Bica, procurorul şef al DIICOT. Cele două au fost fotografiate în timp ce făceau cumpărături, la Paris iar şeful statului susţine că a fost vorba despre un filaj care o viza pe Alina Bica. Traian Băsescu a spus în seara aceasta, într-o emisiune de televiziune, că le-a cerut şefilor SRI şi SIE să afle cine le-a urmărit pe cele două.

Victor Ponta consideră că în campania electorală pentru alegerile prezidențiale s-au făcut auzite doar două voci, a sa și a justiției. Candiadatul PSD-UNPR-PC speră ca temele cu adevărat importante să fie discutate măcar între cele două tururi de scrutin, însă crede că unii dintre competitorii săi... habar n-au.

Dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, Victor Ponta va propune un premier din actuala coaliţie de guvernare, dar nu de la PSD. Este ceea ce spune liderul social-democrat, care se va întâlni marţea viitoare cu liderii formaţiunilor care-l susţin. Victor Ponta are pregătite mai multe variante, toate de centru-dreapta. În nici un caz Klaus Iohannis nu este în cărţi pentru funcţia de şef al Guvernului, susţine Victor Ponta.