Sari la conținut

Business Club - 11 aprilie 2014

11 aprilie 2014. CFR Marfă are un nou manager privat. Îl cheamă Dan Valentin Belcea şi a fost de-a lungul timpului un apropiat al omului de afaceri Dan Burci. Pe lângă afacerile sale în media, Burci, fost patron al Astra Vagoane. Noul şef al CFR Marfă a lucrat în multe dintre companiile sale.

Autorităţile de la Bruxelles finanţează dezvoltarea de aplicații pe dispozitivele mobile care ajută la monitorizarea sănătății. Nu fără un interes. S-ar putea ridica o povară de 100 de miliarde de dolari de pe sistemul sanitar european prin această prevenție inteligentă. Uniunea Europeană recomandă pacienţilor să îşi instaleze pe telefoane aplicaţii care le monitorizează sănătatea.

Fondurile de pensii sunt prost organizate - nu ştiu să înmulţească banii pe care îi gestionează şi, cu timpul multe dintre ele vor fi ameninţate de faliment. Este concluzia sumbră a unui studiu realizat de o companie americană de consultanţă. Ar putea fi doar un pesimism exagerat, însă multe probleme ale fondurilor de pensii se văd cu ochiul liber.