Sari la conținut

Business Club - 16 septembrie 2014

16 septembrie 2014. Legea care i-ar fi obligat pe clienţii companiilor de telefonie să se legitimeze cu buletinul la cumpărarea unei cartele preplătite a fost declarată neconstituţională. A fost acceptata sesizarea depusă de Avocatul Poporului care considera că această prevedere ar fi încălcat intimitatea cetăţenilor. Însă procurorii spun că legea i-ar fi ajutat să prindă mai repede infractorii. 

Radet nu şi-a mai plătit de doi ani facturile către Electrocentrale Bucureşti, compania care îi furnizează clădura distribuită mai departe în apartamentele din Capitală. Locatarii bucureşteni şi-au plătit întreţinerea în tot acest timp. Aşa că apare marea întrebare: ce a făcut Radet cu banii pe care i-a încasat dar nu i-a mai dat mai departe?

Din familia Dacia ar putea dispărea un model. Cel mai probabil Dacia Lodgy. Este una dintre maşinile asamblate de francezi în Nordul Africii, deci producţia de la Mioveni nu ar fi afectată. Pentru început. Căci dispariţia unui model face loc pe liniile de asamblare din Maroc şi acolo costurile cu forţa de muncă sunt la jumătate.

Pe aceeași temă