Sari la conținut

Business Club - 18 decembrie 2014

18 decembrie 2014. Ministerul Economniei va primi câteva zeci de mii de euro în plus pentru susţinerea turismului, iar Secretariatul General al Guvernului are parte de o suplimentare a bugetului pentru bisericile din diaspora. Sunt genul de amendamente la bugetul pe anul viitor adoptate la finalul unor dezbateri pline de scandal în parlament.

Constructorii încep să spere tot mai tare că vor avea din nou de lucru ca în anii de dinainte de criză. Creditele acordate în programul Prima Casă s-au apropaiat anul acesta de pragul de un miliard de euro. Tranzacţiile cu spaţii comerciale şi de birouri au fost şi mai mari. Această lichiditate trebuie pusă la treabă, aşa că şantierele s-ar putea redeschide.

Vladimir Putin le promite alegătorilor şi investitorilor străini că economia Rusiei va ieşi din criză în mai puţin de doi ani. Putin a organizat astăzi conferinţa sa de presă cu jurnaliştii străini acreditaţi la Kremlim. Iar la unele întrebări răspunsurile oferite de preşedintele rus au fost surprinzător de sincere.