Sari la conținut
News Alert

Business Club - 21 martie 2014

21 martie 2014. În Curtea de Arbitraj nimic nu mișca fără ştirea lui Mihail Vlasov, preşedintele suspendat al Camerei de Comerţ. Vlasov era cel care trăgea sforile în litigiile de milioane de euro tranşate de arbitrii Curţii. Arbitri care de asemenea erau controlaţi de preşedintele Camerei de Comeţ. O spun surse apropiate anchetei în care Mihail Vlasov este acuzat că a primit o primă tranşă a unei mite de un milion de euro.

Butoane portocalii, fotografii așezate corect şi texte potrivite în dreptul produselor scoase la vânzare. Dacă vrei să vinzi mărfuri pe internet acestea sunt elementele magice pe care ar trebui să le aibă magazinul tău. Sau cel puţin asta recomcandă experţii americani. În România magazinele on-line au altă reţetă. 

Pe lista sancțiunilor occidentale impuse Rusiei apare și o bancă, Rossiya. Este supranumită și banca lui Putin şi are o poveste foarte interesantă. Mărimea sa a crescut direct proporțional cu puterea acumulata de Putin. Şi, printre afacerile sale ascunse s-a numărat chiar şi preluarea unor companii de stat.