Sari la conținut

Business Club - 25 noiembrie 2014

25 noiembrie 2014. Supăraţi că bugetul pe anul viitor nu a fost gata la timp, oamenii de afaceri îi cer Guvernului să nu mai dea bani degeaba. Nici bugetarilor şi nici micilor companii. Mediul de afaceri crede că promisiunile electorale mai mult dau peste cap economia decât să întărească încrederea consumatorilor.

Ministerul Transporturilor vrea să restructureze Tarom. Din nou. Ministrul Ioan Rus nu este prea mulţumit de actuala conducere a companiei aeriene naţionale, care încă are probleme mari cu datoriile. Şi nu mai are răbdare ca angajaţii Tarom să iasă la pensie ca posturile lor să fie desfiinţate, aşa cum se dorea într-un vechi plan de reorganizare.

Locuitorii Bucureştiului riscă să rămână fără apă caldă şi căldură. RADET a anunţat că nu mai are bani să repare defecţiunile din reţeaua de distribuţie, pentru că are conturile blocate. Aşa că orice avarie va bloca furnizarea de agent termic. Acest risc ar putea fi eliminat prin transferul reţelei sub controlul Primăriei, ceea ce ar şterge datoriile uriaşe ale RADET.