Sari la conținut

Business Club - 25 septembrie 2014

25 septembrie 2014. Direcţia din Argeş a Fiscului a distribuit 2.500 de scrisori despre avantajele electoratei. Asta deşi ANAF nu are nicio legătură directă cu această măsură de susţinere a românilor cu împrumuturi la bancă. La Bucureşti, şefii Fiscului spun că nu ştiu ce i-a apucat pe subalternii din Argeş. 

Enel vrea să plece cu 1,8 miliarde euro din România. Bani în mână. Sau în cont. Italienii vor să-şi vândă scump distribuţiile de electricitate din ţara noastră. Şi vor ţine la preţ în timpul negocierilor cu posibilii cumpărători. Dacă nu obţin suma corectă sunt dispuşi să îşi amâne plecarea. Pentru că, până la urmă, nu le-a fost atât de rău în România.

Socialismul francez ar putea fi reconstruit după modelul pragmatismului german. Cum preşedintele Francois Hollande pare să fi rămas fără idei, patronatele cer o reformare a pieţei muncii: mai puţine libere legale, mai multe ore de muncă fără plată, vârsta de pensionare mai sus şi salariul minim mai jos. În schimbul acestor reforme, companiile ar angaja mai mulţi oameni.

Pe aceeași temă