Sari la conținut

Business Club - 3 iunie 2014

3 iunie 2014. Ilie Vonica, patronul clinicilor Polisano, implicat în dosarul reţetelor false pentru tratamente de cancer, a murit. Prima ipoteză este sinuciderea. Ar fi a doua oară în decurs de doar câteva săptămâni când o persoană implicată într-un dosar important îşi ia viaţa. Luna trecută, avocatul omului de afaceri Dan Adamescu, s-a sinucis la metrou.

Unele meserii sunt considerate prea grele de tineri, iar părinţii lor le dau dreptate. La înscrierile pentru şcolile profesionale bătaia cea mai mare a fost pe specializările culinare şi turistice. Asta în vreme ce la specializările tehnice nu vor fi ocupate toate posturile scoase la concurs cu toate că un sculer matriţer câştigă mult mai bine decât un bucătar.

România va fi protejată de hackerii şi spionii străini de un centru de securitate cibernetică. Va fi construit cu banii guvernului de la Washington de o importantă companie militară americană. Iar Statele Unite vor cheltui în acelaşi timp un miliard de dolari ca să ajute Europa să facă faţă presiunilor Rusiei, a anunţat astăzi Barack Obama la vizita sa în Polonia.