Sari la conținut

Business Club - 6 martie 2014

6 martie 2014. În noul program „Rabla” vor putea fi casate şi maşini mai noi. Vechimea minimă a fost scăzută de la 10 la 8 ani. Dealerii auto au avut probabil un cuvânt de spus în luarea acestei decizii după ce anul trecut programul „Rabla” a fost un eşec. Însă scoaterea din circulaţie a unor maşini mai vechi nu garantează succesul programului de anul acesta.

Expirarea suportului tehnic pentru sistemul de operare Windows XP nu trezeşte îngrijorare în rândul autorităţilor publice care îl folosesc. Ci doar nervi. Ministerul Societăţii Informaţionale spune că Serviciul de Telecomuncaţii Speciale nu avea niciun drept să avertizeze că expirarea suportului pentru vechiul Windows pune calculatoarele statului în pericol.

Inginerii, bancherii şi contabilii au cele mai mari salarii din România. Chiar dacă în ţara asta sunt mulţi absolvenţi de Politehnică şi ASE, cei cu adevărat specializaţi pe munca pe care o prestează sunt puţini. Aşa că multinaţionalele pentru care lucrează sunt dispuse să le ofere oricât ca să le câştige loialitatea.