Sari la conținut

Ca-n filme - 20 octombrie 2013

Vă plac filmele animate? Şi nouă! De aceea ne-am hotărât să vă purtăm într-o călătorie fantastică în lumea celor mai tari personaje animate. Cele care ne-au emoţionat, dar ne-au şi enervat. Însă toate au fost atât de bine create, încât nu aveam cum să le ignorăm. 

Filmul „Câinele japonez”, debutul în lungmetraj al lui Tudor Cristian Jurgiu, a fost lansat cu succes la Festivalul de la San Sebastian. Noi am fost norocoşi şi am fost prezenţi anul trecut pe platourile de filmare. Ce făcea în pauze Victor Rebengiuc, actorul din rolul principal, şi ce indicaţii dădea Jurgiu vedeţi la „Tehnică cinema”!

Am aflat pentru voi cum se aleg animaţiile nominalizate, şi apoi premiate, cu Oscar! L-am prins la Festivalul Anim'Est pe producătorul american Ron Diamond, membru în Academia Americană de Film. 

Înainte de finalul emisiunii, aflaţi care sunt filmele preferate ale Adei Condeescu, în rubrica „Top 3”. La ”Noutăţi” vă spunem ce premiere nu trebuie să rataţi în cinematografe. Apoi fiţi pe fază, pentru că v-am pregătit iarăşi două concursuri!

Pe aceeași temă

Concurs Digi24&colon...

Mecanismul este simplu: tot ce trebuie să faceţi este să urmăriţi emisiunea Sănătatea în bucate, în fiecare weekend...