Sari la conținut

Ca-n filme - 21 decembrie 2014

21 decembrie 2014. Religia a făcut legea la Hollywood în acest an! Biblia a rămas cea mai bună sursă pentru scenarii de succes şi un box office... pe măsură! Cineaştii de peste Ocean aduc din nou în atenţia publicului blockbusterul biblic şi îi înconjoară pe Noe, Moise, Iisus şi Fecioara Maria cu efecte speciale de ultima generaţie! Când noii super-eroi sunt personaje din Biblie, controversa nu întârzie să apară! 

La final de an, am încercat să aflăm care au fost premierele din 2014 despre care se va vorbi şi peste... un deceniu. Aflaţi care sunt blockbusterele şi filmele de artă cu adevărat memorabile, în această emisiune!

Unul dintre cele mai premiate documentare româneşti din toate timpurile a fost lansat, marţi, pe DVD! Este vorba despre „Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu”, regizat de Andrei Ujică şi decupat din peste 1.000 de ore de imagini de la Televiziunea Română şi Arhiva Naţională de Film. Descoperiţi culisele unui documentar despre putere, propagandă şi manipularea unui popor, dintr-un interviu cu producătorul filmului, Velvet Moraru.