Sari la conținut
News Alert

Ca-n filme - 23 noiembrie 2014

23 noiembrie 2014. Actorul Christoph Waltz, câştigător a două Oscaruri, va avea un rol important în cel de-al douăzecişitreilea film din seria Bond. O sursă care a citit scenariul susţine că nu este clar dacă Waltz interpretează un prieten sau un duşman al agentului 007. James Bond va fi interpretat pentru a patra oară de Daniel Craig, iar regizor este Sam Mendes.

Deprimată, slăbită şi distrusă psihic, Katniss Everdeen se trezeşte într-un spital din Districtul 13. Casa ei şi locurile natale au fost incinerate, Peeta a trecut de partea Preşedintelui Snow şi o revoluţie uriaşă mocneşte în Panem. Partea a treia din saga „Jocurile Foamei”, „Revolta”, atât de aşteptată de fanii cărţilor Suzannei Collins, dovedeşte încă de la început că este complet diferită de primele două filme: stilul cinematografic este întunecat, macabru şi apăsător. 

Un scenarist ratat gaseote un nou sens în viața atunci când începe sa predea un curs la un colegiu de mâna a treia în comedia romantica „The Rewrite”. Hugh Grant interpreteaza rolul principal în stilul lui clasic, flegmatic. Rezultatul este un film uoor, amuzant, care nu ofenseaza pe nimeni, dar care nici nu va intra în istoria cinematografiei.