Sari la conținut
News Alert

Ca-n filme - 30 martie 2014

30 martie 2014. Supereroi, spioane sexy, scene de acţiune care-ţi taie răsuflarea, dar şi... patriotism. Acestea sunt ingredientele noii producţii „Captain America: The Winter Soldier”, care va avea premiera săptămâna viitoare. Echipa emisiunii „Ca-n filme” a realizat un reportaj în exclusivitate de pe covorul roşu de la Londra, acolo unde Chris Evans, Scarlett Johansson şi Samuel L. Jackson au promovat filmul. 

O săptămână plina de evenimente cinematografice! Luni am păşit pe covorul roşu alături de cele mai iubite vedete din lumea filmului românesc, la ediţia din acest an a Premiilor Gopo! Miercuri am aplaudat la deschiderea Festivalului Internaţional de Film Bucureşti! Unde mai pui ca şi prin ţară, caravana DocuArt îmbie lumea la filme documentar! 

Controversa şi cenzura! Filmul „Noe” al lui Darren Aronofsky le-a provocat din plin! Aflați cu ce i-a supărat regizorul atât pe unii creştini, cât şi pe mulţi musulmani. În plus, v-am pregătit imagini de pe platoul de filmare care vă vor tăia respiraţia!